Paras lääke sydänsuruihin? Vietä rentouttava hotelliloma tyttökavereidesi kanssa!

Kaupallisessa yhteistyössä: Scandic

Paljastinkin jo Instagramini puolella muutaman kuvan verran, että viime viikonloppuna lähdimme pienelle tyttöjen matkalle. Tai pienelle ja pienelle, matka oli todellakin tarpeeseen tuleva irtiotto arjesta. Alun perin suunniteltu ajatus romanttisesta viikonloppumatkasta muuttui sattuneista syistä, mutta onnekseni sain tyttökaverini mukaani oikein kunnon hemmottelulomalle!

Sanotaan, että aika on ainut mikä auttaa, mutta myös etäisyyden ottaminen toimii ainakin allekirjoittaneelle. Viime viikonloppuna elämäni myllerrykseen auttoi blogiyhteistyön muodossa toteutettu hotelliloma Tampereella sijaitsevaan Scandic Tampere Station -hotelliin. Oli helpotus päästä hetkeksi pois tutuista maisemista ja yksinkertaisesti vain viettää laatuaikaa parhaimpien ystävieni kanssa hotellihuoneeseen sulkeutuneina. En oikeasti tiedä parempaa lääkettä!

Viime perjantaina pakkasimme laukkumme ja suuntasimme työpäiviemme päätteeksi junalla kohti Tamperetta. Ensin olimme ajatelleet lähteä matkaan autolla, mutta koska Scandic Tampere Station sijaitsee nimensä mukaisesti ihan rautatieaseman vierellä, päätimme sittenkin nauttia matkasta rennosti junassa höpötellen. Vaikka matka hujahtikin ihan silmänräpäyksessä, olimme hotellille päästessämme ihan valmiita aloittamaan hemmottelulomamme saman tien.

Meille oli varattuna ylimmän kerroksen 30m2 kokoinen Superior Plus -huone. Ja kuten kuvista huomaakin, omalla parvekkeella ja saunalla varustettuna! Välillä on ihana viettää sananmukaisesti hotellilomaa, ja silloin suosittelisin panostamaan hotellihuoneen valintaan. Me emme nimittäin juurikaan poistuneet huoneestamme, vaan vietimme siellä rentouttavaa saunailtaa, kääriydyimme valkoisiin kylpytakkeihin, sipsuttelimme huoneessa mustat tohvelit jaloissamme ja hemmottelimme itseämme kylpyhuoneesta löytyvillä FACE Stockholm -tuotteilla.

Ja mikä olisi parempi paikka vilvoitella löylyjen ohessa kuin se oma parveke! Hotellin ylimmästä kerroksesta avautuu aikamoiset näkymät ja siellä istuimmekin tovin kippistellen lehtikuohuvalla. Kummatkin matkaseuralaiseni ovat raskaana, joten on mahtavaa, että hotellista löytyi myös herkullinen holiton vaihtoehto. Kuplivaa voi tilata lisäpalvelun muodossa ennakkona huoneeseen, jolloin se odottaa mukavasti jäissä heti huoneeseen saapuessa. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan!

Eikä se nautiskelu jäänyt vain juomapuoleen, vaan herkuttelimme myös hotellin ravintolan, Bistro Juliennen, antimilla. Lounaan nautimme alhaalla bistron ikkunapöydässä, mutta illan tullen olimme kiitollisia mitä kätevimmästä huonepalvelusta ja tilasimme vaikka mitä herkkuja ylös huoneeseen. Tiedossa oli nimittäin leffailta peittoihin kääriytyneinä. Eikä leffailta ole mitään ilman asianmukaisia herkkuja hampurilaisista sandwicheihin. Jos joku näki Instagram storiet kyseiseltä viikonlopulta, niin siellä taisi vilahdella vain ruokakuvia toistensa jälkeen!

Taisimme vielä elokuvan päätyttyä höpötellä yön pikkutunneille asti, kunnes hotellihuoneen muhkea sänky vei voiton. En tiedä mikä siinä on, sillä vaikka kotosalla on hotellipetauksen tapaan valkoiset lakanat ja lisätyynyjä vaikka muille jakaa, nukun hotelleissa aina poikkeuksellisen hyvin. Ehkä hotelliloman taika piileekin siinä, että hotelliin voi vain tulla nauttimaan olostaan, kun kotosalla taas hoitamattomat arkiaskareet ja muut murheenkryynit muistuttavat olemassaolostaan. Kotosalla kukaan ei petaa sänkyäni puolestani tai tarjoile aamiaista vuoteeseen!

Jos ette ole vielä kokeilleet tilata aamiaista hotellihuoneeseen, kannattaa sitä kysyä hotellista tai varata osana Scandicin hemmottelulomapakettia! Pakettiin kuuluu juuri meidänkin nauttimat lisäedut tervetuliaismaljasta aamiaiseen hotellihuoneessa ja myöhäisempään huoneen luovutukseen – vasta klo 14!

Meillä ei ollut aamulla kiire mihinkään ja taisimme venyttää aamiaistamme 4 tunnin mittaiseksi! Kun näette sängyllä olevat lukemattomat aamiaisherkut, ymmärrätte ehkä miksi: tuoremehua, kahvia sekä teetä, jugurttia, hedelmiä, pähkinöitä, voileipiä, leikkeleitä, croissanteja, hilloa, jälkiruokia…! Me olemme tyttökavereideni kanssa aika kaikkiruokaisia, mutta jos olisi allergiaa tai erikoisruokavaliota jota noudattaisi, oli ilo kuulla, että Scandicin aamiaiselta löytyy herkkuja niin keliaakikoille, vegaaneille kuin vaikka kasvissyöjille.

Kellon lähestyessä huoneen luovutusaikaa, oli lopulta pakko lopettaa herkutteleminen, vihdoin nousta ylös sängystä ja pukea ylle jotain muuta kuin kylpytakin. Mutta tiedättekö mitä? Hotelliloma teki temppunsa ja mieleni oli loppulomasta jo huomattavasti kepeämpi – suuri kiitos tästä matkaseuralaisilleni.

Se mikä teki matkasta vielä erityisemmän oli se, että miltei tasan päivälleen kaksi vuotta sitten nämä samaiset tyttökaverit lähtivät kanssani Tukholmaan viikonloppumatkalle – ja yövyimme totta kai Scandicissa silloinkin. Miten paljon näihin kahteen vuoteen on mahtunutkaan elämänmuutoksia suuntaan, jos toiseen, mutta ne ketkä ovat rinnallani ovat pysyneet samana. Ja näköjään myös hotellivalinnat ;)

Voita hotelliyöpyminen vapaavalintaisessa Scandic-hotellissa!

Pieni irtiotto hotellissa toimii sydänsurujen paikkaamisen lisäksi loistavasti siis myös niin juhlantäyteisiin hetkiin, romanttisiin lomiin, hemmottelutuokioon ihan itsekseen kuin juurikin tyttöjenreissuun. Koska en varmastikaan ole ainut joka kaipasi pientä lomaa arjesta, haluaisin arpoa 1 yön kahdelle hengelle vapaavalintaisessa Scandic-hotellissa (arvo n. 120 eur). Hotellimajoitukseen sisältyy runsas aamiainen, maksuton internetyhteys ja hotellin kuntohuoneen käyttöoikeus! Olisi aivan ihana kuulla, mitä varten juuri Sinä tarvitsisit hotellilomaa Scandicissa? Kerro kommentoimalla tähän postaukseen tai /ja Instagram-nostooni. Vastausaikaa on ke 28.6. asti!