Klassinen kevätasu kaupungilla

Olen aina ollut enemmänkin kameran takana piileskelevä sisustusbloggaaja, kuin ”päivän asu” -kuvien takia kameran edessä poseeraava tyylibloggaaja. Kuitenkin rakastan tyyliasioita sisustuksesta kauneuteen ja muotiin, joten yritän jatkossa reipastua, ja astua kameran eteen entistä rohkeammin. Tyylini on kaikin puolin todella klassinen, ajaton ja perus – on se sitten hyvä tai huono asia, mutta niin se vain on.

Pitkän ja pimeän talvikauden jälkeen olen jotenkin ihan kyllästynyt mustiin villakangastakkeihini. Ne tuntuvat niin kuluneilta, tylsiltä ja synkiltä. Jotenkin monen kuukauden käytön jälkeen olen enemmän kuin valmis hylkäämään ne takkikaapin perukoille ensi talvea odottamaan. Vaaleat kevättakkini ovat kuitenkin vielä aivan liian viileitä käytettäväksi (sanoo yksi, joka juuri parantuu flunssaputkesta!), mutta onneksi tein aikamoisen löydön joka pelasti takkikriisini!

Kyseessä on Aleksin Esprit-myymälästä ostamani valkoinen, hieman bukleepintainen, Coat Wowen -takki *. Kyseessä on hieman välikauden takki (eli täydellinen maaliskuulle!), joka on malliltaan hieman löysä, joten alle mahtuu hyvin viileämpinä päivinä paksumpikin neule lämmittämään. Takin ilme on kuitenkin keväisen raikas, ja jotenkin se piristää kummasti kaupungille kävellessä mieltäkin :) Takista kiinnostuneille huikea shoppailuvinkki: takki löytyy nyt täältä * -45 % alennuksella!

Takin alta löytyy musta perusmekko, hieman Bossin Dilya-mekon * tyylinen, jota käytän valehtelematta joka toinen päivä niin toimistolla kuin vapaa-ajallani. Niin helppo yhdistää vaikka bleiseriin tai rennomman lookin saamiseksi neuletakkiin. Mustia mekkoja minulta löytyy vaatehuonen täydeltä (todistekuvaa löytyy Esittelyssä: vaatehuone -postauksesta!), mutta toisaalta ne ovat niitä mitä a i n a käytän. Luottomekkoja!

Asusteiden puolella luotan vähemmän on enemmän -sanontaan. Ranteesta löytyy hopeanväristä kelloa, sormesta aina jokin hopeasormus. Ja siinä se oikeastaan on. Jos hurjaksi heittäydyn, jonkin suosikki kaulakoruistani. Kiinnostaisiko teitä muuten nähdä lempikoruni? Minulla on muutama merkki joihin olen luottanut jo vuosia – enkä millään kyllästy heidän koruihinsa!

Käsilaukkuna toimii viime Pariisin reissulla ostamani ja Mitä ostin Pariisista ja onko outletissa oikeasti halvempaa? -postauksesta tuttu Furlan-pikkulaukku, joka oli kyllä maailman paras ostos, vaikka outletissä mietinkin, onko se ihan tylsä (no EI ole!). Jalasta löytyy sitten hieman löysemmän malliset Burberryn ballerinat, sillä muita kenkiä en oikein murtuneen varpaani takia jalkaani tällä hetkellä saa. Mutta mitä piditte – lisää asukuvia vai pysyttelenkö sisustusjutuissa?

* Sisältää mainoslinkkejä / Contains ad-links

Voit seurata minua myös somessa:
FacebookInstagramPinterest & Bloglovin!