Erilainen työpäivä ja ensimmäiset Allerin juhlat

Perjantain toimistopäivä ei ollut ihan sellainen kuin yleensä – oman työpisteen sijaan keräsin läppärin ja kalenterin mukaan toimistomme mustalle studiolle. Meillä oli nimittäin tiedossa tiimimme kuvaukset Idealista-sivustoa varten! Ja mikä sen parempi ajoitus tiimikuvauksille, kuin päivä jolloin olisi työpaikkamme uudenvuodenjuhlat. Näin ollen taitavan Emine von Boehm´n tekemälle kuvausmeikille- ja kampaukselle oli käyttöä koko päiväksi, pikkutunneille asti.

Studiolla vietettyä työpäivä muistutti hieman etäpäivää – silloin kun ei istuttu meikkaajan tuolissa tai poseerattu meidän valokuvaaja Fabian Björkille, pystyi studion nurkassa avaamaan läppärin ja jatkamaan työasioiden hoitamista. Lounaaksi haimme alakerran kahvilasta salaattia ja keittoa, ja jälkiruoaksi oli tarjolla hieman kuohuvaa, mansikoita ja macaronseja – ei hullumpi työpäivä tai työpaikat etkot sanoisin minä!

Tärkeimpänä ehkä se, miten hyvää se teki tiimihengellemme. Tehdä jotain yhdessä ja vaihtaa myös vapaalle. Nämä ovat kuitenkin niitä työkavereita, joiden kanssa tulee tiiviisti tehtyä töitä jokaisena päivänä. Emmekä muuten olleet ainoat, joilla oli omat juhlat toimistolla, vaan harva se neuvotteluhuone täyttyi iloisesta puheensorinasta ja tulihan illan aikana taas tutustuttua moneen uuteen tyyppiin toimistolla! Teille haluaisin esitellä uuden tuttavuuden nimeltä Inka I ;)

Tästä alkoikin itselleni ensimmäiset Allerin juhlat, nimittäin joulujuhlien sijaan pidetyt uudenvuodenjuhlat komealla Suomi 100 vuotta -teemalla. Kuten studiokuvauksista näkyykin, oli paikalla mm. Miss Suomea! Oli ihan mahtavaa nähdä miten paljon moni oli illan asuihinsa, tai roolihahmoisinsa panostanut. Eikä illasta muutenkaan puuttunut menoa ja meininkiä. Pöydillä tanssimisesta puhumattakaan. Onneksi olen ehtinyt levätä viikonlopun aikana. Kiitos Aller & Dingle!