3x suosikkijuttua uusimmasta ELLE-lehdestä (+ huikea lehtitarjous!)

Kaupallisessa yhteistyössä: ELLE-lehti

Vihdoinkin uusin ELLE-lehti (jonka saat nyt 4 numeroa vain hintaan 15,90!) kolahti postiluukusta ja pääsin pikavauhtia selaamaan ELLE koti -juttuun ja sen jälkeen tulevaan omaan pieneen palstaani. Apua, miten oudolta tuntuu näin digityttönä kerrankin nähdä oman kätensä jälki painettuna oikean lehden sivulle. Tai kerrankin ja kerrankin, sanotaanko, että todella pitkästä aikaa. Osa teistä ei ehkä tiedäkään, mutta tein aikoinaan työharjoitteluni kahdessa eri sisustuslehdessä!

Tosin tällä kertaa kyse oli ELLE-lehdestä(!) – yksi kaikkien aikojen suosikkilehteni, sillä se pitää sisällään kaikkea muodista kauneuteen ja kodin sisustamiseen (hieman kuten bloginikin). Sisustaminen on ehdottomasti itselleni se juttu, ja siksi olin enemmän kuin innoissani kun sain mahdollisuuden tehdä ihka ensimmäisen sisustuspalstajuttuni toukokuun numeroon.

Suosittelenkin kurkistamaan lehden sivulle 101 jossa ELLE koti -juttu jatkuu Pastellipalatsi-otsikoin. Olen kerännyt sivulle tämän kevään suosikkituotteeni ja jaan vinkin, miten luoda pastellista tunnelmaa kotiin, välttäen sen yli-imelän vaikutelman. Ja jos ei muuten, niin sivulta löytyy myös vuoden paras (ja ilmainen!) tulostettava kalenterivinkki ;)

Ja kuten jo aikaisemmin mainitsin, sisältää lehti myös reilusti muotijuttuja! Itse olen tosiaan kovin klassinen tyyliltäni, eikä lehti petä senkään suhteen. Erityisesti ihastuin tässä numerossa 5 ideaa -muotijuttuun, jossa Didem on stailattu ylisuurin vaattein. Siis tuo vaaleansininen rennontyylinen kauluspaita – pakko saada! Ylisuuri paita toimisi nimittäin loistavasti tulevalla Italian Rivieran lomalla!

Muutenkin vaaleansiniset paidat ovat ehdottomasti se kuumin vaatekappale tällä hetkellä, enkä oikein keksi mikä olisi sen kesäisemmän oloinen kuin saaristonsininen, raitojen kera ja vielä luonnonmateriaalista valmistettuna! Huomaatte ehkä, että täällä alkaa jo pyöriä kesäjutut mielessä, eikä ulkona satava lumi(!)sade oikein nappaa…

Onneksi sunnuntaiaamua voi viettää näin peiton alle kääriytyneenä ja selailla lehteä kaikessa rauhassa… En oikeastaan tiedä parempaa tapaa aloittaa viikonloppuaamua. Usein tulee heti avattua läppäri, mutta siinä tulee sitten samalla kurkistettua niin sähköpostin puolelle kuin kaikkia some-kanavia, jota yritän nykyään vältellä mahdollisimman pitkälti. Ja sama iltaisin nukkumaan mennessä. Kirja tai lehti renouttaa ihan eri tavalla!

Muuten ajatukset ovat lähestyvissä lomamatkoissa ja eteisen puolella odotteleekin jo matkalaukku pakkaamista varten. Vihdoinkin pääsen kaivamaan kaikki kevätkenkäni vaatehuoneen perukoilta – ballerinat, sandaalit ja sandaletit jalkaan ja menoksi! Ballerinan paluu -juttu kolahti tottakai tälläiseen ballerinatyttöön – yksi uusi pari olisi tarpeen tänä keväänä…!

Siinä olivatkin 3 suosikkijuttuani uusimmasta ELLE-lehdestä – mitkä jutut kolahtivat teihin? Ja jos teille ei vielä tule lehteä, niin sain mahdollisuuden jakaa teille ehdottomasti parhaan tarjouksen, joka on vain saatavilla blogini kautta: 4 numeroa ELLE-lehteä vain hintaan 15,90 (norm. 26,30)! Omat palstani tulee nimittäin jatkumaan ainakin kesän ajan ;) Tilaa nyt itsellesi tai lahjaksi ja osallistu samalla huikeisiin arvontoihin jossa voit voittaa 35.000,00 € päävoiton tai 5.000,00 € shoppailurahaa!