Näin saat kukkakimpusta pidemmäksi aikaa iloa

Tämän perjantain kukkakimppu ei ole mikään vastaostettu tapaus – vaan Ystävänpäivän kukkakimppu -postauksesta tuttu puska. Tai siis osa siitä. Suuressa kukkakimpussa on se – onko se nyt hyvä tuo huono puoli – että kaikki kukat ja kasvit eivät säily hengissä yhtä pitkään. Koska kimppuni oli tosiaan valtava, en halunnut heittää sitä missään nimessä kokonaisuudessa pois, joten päätin luoda vielä hengissä olevista osista uuden pienen asetelman:

1. Ota vanha kimppu pois vaasista, kuivaa ylimääräiset vedet paperiin, aseta kimppu pöydälle ja avaa sen sidonta.

2. Käy läpi kimpun eri kukkaset ja kasvit, ja tunnustele mitkä vielä voivat hyvin ja poimi ne sivuun – vaikka suoraan uuteen maljakkoon.

3. Asettele hyvinvoivat oksat kauniisti maljakkoon – ei haittaa vaikka kukkia olisi vain muutama, asetelma saakin jäädä rennoksi!

4. Heitä kuivuneet osat pois ja ihastastele pikkukimppua :) omani asustaa blogin kautta saadussa By Lassen Rimm-maljakossa!

Sytytä kynttilät, laita suosikki musiikkiasi soimaan ja yksinkertaisesti nauti perjantai-illasta. Niin minä ainakin ajattelin tehdä! Ihmeellistä, miten joskus se ei vaadi sen kummempaa – ja miten pienetkin asiat kotona voivat saada niin hyvälle tuulelle! Kynttilä on muuten Pariisin tuliainen Diptyquelta ja huonetuoksu Helge Kodun Tallinnasta ostamani. Hyvin sopivat keittiön pöydällemme luomaan keväistä tunnelmaa. Mutta nyt pikavauhtia toimistolle ja sitten viikonlopun viettoon :)