Kesän upeimmat juhlamekot!

Vaikka kuinka yritin ennakoida kesäjuhlien mekkopaniikit keväällä ja luvata itselleni, että tilaisin vaatekaappiini varalle muutaman mekon, niin kuitenkin päädyin ajattelemaan, että ”kyllä minä sitten löydän sopivan kaupoista”, ”tilaan vasta sitten kun tiedän tarkalleen mitä juhlia on tulossa” jne. No, kuinkas sitten kävikään? Päivää ennen hääjuhlia juoksin kaupungilla kaupasta toiseen ja kokeilin kymmeniä mekkoja, tuloksetta…

Muunlaisiin kesäjuhliin kaapista kyllä löytyisi mekkoja: valkoisia pitsimekkoja ristiäisiin ja syntymäpäiväjuhliin, tai mustia kotelomekkoja illallisille ja treffeille. Mutta kun kyseessä on häät, ei mekkovalikoimani oikein auttanut. Onneksi olin taannoiselta Ranskan matkaltani ostanut uuden mekon joka soveltuu häihin, mutta koska juhlakausi on vasta alkamassa, ajattelin tehdä itselleni palveluksen ja tilata muutaman pastellinsävyisen mekon kaappiini:

 

One Shoulder Lace dress, Vero Moda * Modern Kantha Crepe Halter dress, French Connection * Emily dress, By Malina *

Scallop Lace dress, NLY OneEmily dress, By Malina * Short Sleeve Lace dress, Ax Paris *

Disala dress, Boss * Flirt On Lace dress, NLY Trend * Cookie dress, Ida Sjöstedt *

Olen jo pidemmän aikaa ihaillut By Malina * -merkin mekkoja, joten ennustan, että jokin hänen luomuksistaan voisi löytää tiensä vaatekaappiini. Ainiin, ja pakko jakaa teillekin mainio vinkki: Boozt.comissa saat -20% alennuksen kun ostat 95 €:lla kun käytät koodia Now20 kassalla. Alennus on voimassa tuotteissa, joihin on merkitty NOW20. Booztin ihanat juhlamekot löydät tästä! * Mutta nyt on pakko alkaa laittautumaan häitä varten, iiks!

* Sisältää mainoslinkkejä / Contains ad-links