Isomman pojan astiasto

On aika hyvästellä IKEAn muoviastiasto ja nokkamuki, josta on pidetty (kirjaimellisesti) kynsin ja hampain kiinni. Nöpsyn synttärilahjat tulevat vähän viiveellä, kun mummu ehti ensimmäiseksi, kummitäti tulee kylään huomenna ja me vanhemmat lahjomme poikaa viikonloppuna. Virallinen lahjani Nöppikselle oli palapeli, jonka hän valitsi Herra Hakkaraisen talosta. Siitä vierailusta voit lukea postauksen täältä ja täältä. Pojan Adidaksen reppu repesi sen verran ikävästi, että suunnittelemme visiittiä pienempää Kånkenia ostamaan.

 

Mummu osti pojalle lahjaksi Arabian matalan Muumi-lautasen, jossa on ihana kesäteema. Muro- ja keittokulhoksi valikoitui saman merkin kesän 2016 erikoisväri KoKo-sarjasta (jota minä muuten keräilen) vihreän kulhon muodossa. Poika sai myös omat lasten aterimet Savonia-sarjasta. Mummulassamme käytetään samaa sarjaa, joten epäilen, että se on ollut suuri syy, miksi mummu päätyi juuri näihin. Näyttävät aika hyviltä tuon Finlaysonilta saadun Räsypalan päällä.

Pappa Rovaniemeltä ilmoitteli, että kirjakauppalahjakorttia pukkaa taas, mistä olen kovin innoissani. Kirjoitin joskus aiemmin postauksen siitä, miten lahjakortti on nerokas lahjaidea eikä suinkaan tylsä tai epäkohtelias. Äidillekin on kivaa vaihtelua, kun iltasatukirja vaihtuu välillä. Ystäväni antoi poikansa kanssa Nöppikselle lahjaksi Salama-kirjan, jota ollaan luettu nyt joka ilta ja kieltämättä olisi mukava lukea jotakin muutakin. Toisaalta Martin paukutteluvitsit ja Klainarin luomubensa naurattavat joka kerta.

 

Psst! Niistä astioista ja laseista otetaan sitten tarrat pois. Lapsikin sen tietää. ;)